Info + Hulp

Wees voorbereid

Inschrijvingsprocedure

Inschrijven doet u via de website. Op de homepagina maakt u uw keuze.

 1. Kies tussen Jeugdkampen of Kleuterkampen.
 2. Nu kan U een locatie en/of een periode en/of een sportkeuze aanklikken. De verschillende combinatie verschijnen dan onderaan in de kaders.
 3. Door op boeken te klikken krijgt U meer info over uw keuze en kan U onderaan het inschrijvingsformulier invullen.
 4. Vul alle velden in; kies de juiste periode en of U een warme maaltijd(+25€) of eigen picknick wil.
 5. Door U te registreren hoeft U de volgende keer niet alle gegevens opnieuw in te vullen.
 6. Vul nu de gegevens van de deelnemende kinderen in.
 7. Verstuur het formulier en U ontvangt een bevestigingsmail binnen de 5 dagen.

Annulatie

 • In geval van ziekte of ongeval 14 dagen voor het begin van het kamp: uw schriftelijke aanvraag tot terugbetaling moet U ons opsturen samen met een doktersattest. Het inschrijvingsbedrag (min 25 euro administratiekosten) zal na de vakantieperiode teruggestort worden.
 • Indien minder dan 14 dagen voor de aanvang van het kamp zal U de helft van het kampbedrag  verminderd met 25  administratiekosten terugkrijgen.
 • Indien U tijdens de kampweek ziek wordt of een ongeval krijgt worden er geen terugbetalingen gedaan.
 • In alle andere gevallen is er geen terugbetaling.

 

Kortingen

U kan een groot deel van het inschrijvingsgeld recuperen!

FISCAAL ATTEST

U ontvangt op het einde van het kamp een fiscaal attest. Indien uw kind nog geen 14 jaar is op het moment van het kamp, kan er 82,00 euro per kamp ingebracht worden die u belastingvermindering zullen opleveren.

MUTUALITEIT

De meeste ziekenfondsen doen een tegemoetkoming als u op kamp gaat. Laat ons bij de inschrijving weten bij welk ziekenfonds u bent aangesloten en u ontvangt per mail van ons een ingevuld formulier.

BONNEN & CHEQUES

In Gistel met de vrijetijdspas

PERSONEELSKORTING

Sommige werkgevers bieden in samenwerking met ons kortingen aan of betalen zelfs gans het kamp. Informeer bij u werkgever of hij dit aanbiedt. Werkgevers kunnen ons hierover steeds contacteren via info@sportaco.be

BROERS & ZUSJES

Meerdere kinderen van hetzelfde gezin genieten van een korting van 5 €. Ook indien U eenzelfde kind voor een tweede kamp is er automatisch 5 € korting.

 

Kampinfo

DAGSCHEMA

 • 07,45 – 09,30: Opvang. U moet uw kind aanmelden bij de moni aan de ingang. Er zijn allerlei mogelijkheden om uw kind zinvol bezig te houden tijdens de opvang.
 • 09.30 – 12.00: Activiteiten. Iedereen vertrekt met zijn moni naar zijn keuzeactiviteit. Er is een kleine pause voorzien rond 10.45
 • 12.00 – 13.30: Middagpauze. De kinderen nemen hun middagmaal. Daarna kunnen ze onder leiding van de monitoren vrij spelen.
 • 13.30 – 16.00: Activiteiten.
 • 16.00 – 17.30: Opvang. Uw kind kan tot het einde van de opvang onder begeleiding van de monitoren vrijspelen. Bij het verlaten van het kamp moet u afmelden bij de moni aan de uitgang.

Vrijdag is er geen opvang. Om 16.00 is het kamp gedaan.

LEEFTIJD

 • KLEUTERS: De kleuters zijn welkom vanaf 3 jaar en indien ze zindelijk zijn.  Kinderen die in september naar het eerste leerjaar gaan moeten in de zomer voorafgaand nog naar het kleuterkamp komen.
 • JEUGDKAMP: Vanaf de leeftijd van 6 jaar en reeds in het eerste leerjaar zitten of gedaan hebben. Voor sommige keuzes is er een minimum leeftijd. Maximum leeftijd is ongeveer 14/15 jaar.

WAT BRENG IK MEE OP KAMP?

 • Een brede glimlach en veel enthousiasme.
 • Sportkledij en eventueel extra kledij voor buiten.
 • Kleuters een reservebroekje indien nodig.
 • Zij die geen warme maaltijd nemen hun lunchpakket.
 • Tussendoortjes : ’s morgens liefst fruit en in de namiddag koekjes. Er is steeds water voorzien voor iedereen.

Allerlei

MEDISCHE FICHE

Gelieve de medische fiche ingevuld mee te brengen op het kamp:  MEDISCHE FICHE 

 

VERZEKERINGEN

Uw kind is verzekerd tegen lichamelijke ongevallen. Voor diefstal, schade of verlies van persoonlijke spullen zijn we niet aansprakelijk.

EVALUATIE

Sportaco wil graag uw menig horen over onze kampen. Deze evaluaties bezorgen ons info om in de toekomst nog beter te doen.