Sport & spel – Wetenschap – Multimedia

Jeugdkamp

PRIJS: €150

LOCATIE: Oostende

Multimedia/Wetenschap:   Workshop ‘Maak je game in Scratch’

Scratch is door het MIT, een vooraanstaande universiteit op het gebied van natuurwetenschappen en techniek, ontworpen om kinderen van 8 tot 16 jaar te leren programmeren.

Het bevat een ingebouwde bibliotheek van afbeeldingen (sprites) die men kan gebruiken om personages en achtergronden te ontwerpen.  Vervolgens kan men  aan deze sprites  een bepaald gedrag (bewegingen, geluiden, effecten, … ) en logica toekennen aan de hand van codeblokken. Scratch wordt ondersteund door een grote online community zodat men creaties kan delen of om feedback vragen. In deze workshop is het de bedoeling om eerst wegwijs in Scratch te geraken en dan projecten (van verschillende niveaus) uit te werken.

Sport & spel

Deze week is een mix van sport en spel, kortom voor elk wat wils. We maken spelenderwijs kennis met allerlei sporten en sportspelen. Naast de klassieke bal- en slagsporten, komen allerlei andere leuke sportieve activiteiten aan bod.

We gaan voor uitzinnige uitdagingen, rare races, speciale sporten en speelse spelletjes. Dit is een kamp vol variatie en nieuwe uitdagingen.

De garantie voor een topweek van binnen- en buitenpret.

En dit alles onder leiding van regenten LO.


Terug naar de sportkampen
Sportkampen

Contactpersoon:

Deelnemende kinderen:

Plezier + Vertier

Samen is het leuker