Dans – Wetenschap -Multimedia

Jeugdkamp

PRIJS: €150

LOCATIE: Oostende

Multimedia/Wetenschap:  Workshop ‘Maak je game in Scratch’

Scratch is door het MIT, een vooraanstaande universiteit op het gebied van natuurwetenschappen en techniek, ontworpen om kinderen van 8 tot 16 jaar te leren programmeren.

Het bevat een ingebouwde bibliotheek van afbeeldingen (sprites) die men kan gebruiken om personages en achtergronden te ontwerpen.  Vervolgens kan men  aan deze sprites  een bepaald gedrag (bewegingen, geluiden, effecten, … ) en logica toekennen aan de hand van codeblokken. Scratch wordt ondersteund door een grote online community zodat men creaties kan delen of om feedback vragen. In deze workshop is het de bedoeling om eerst wegwijs in Scratch te geraken en dan projecten (van verschillende niveaus) uit te werken.

Dans

Trek je dansschoenen aan en kom naar het danskamp. Op verschillende soorten muziek leren we verschillende dansstijlen aan.

We werken een week intensief samen om op het einde van de week het beste van onszelf te kunnen geven. Onze mama’s en papa’s mogen komen kijken naar onze zelfgemaakt dansvoorstelling. En wees maar zeker…hun monden zullen openvallen!

Tot dans!


Terug naar de sportkampen
Sportkampen

Contactpersoon:

Deelnemende kinderen:

Plezier + Vertier

Samen is het leuker